LB%20UYL%20white-01

Gruppetreninger

shutterstock_663493318

GRUPPETIMER

Nå kan du delta på Live Better Classes. Vi tilbyr i dag to faste timer, spesielt utviklet for å oppnå en funksjonell og sterk kropp, oppleve mestring, treningsglede og gode resultater. 
Timene holdes på treningssenteret City 24/7, og er per i dag for 2-4 personer.

Vi tilbyr også tilpassede timer for barselgrupper, teambuilding, utdrikningslag og lignende. Disse kan avholdes på treningssenteret, eller utendørs. Ta kontakt for nærmere informasjon om muligheter og priser.
istockphoto-840886802-612x612
Denne timen består av en kombinasjon av mobilitet, funksjonalitet, kroppskontroll, styrke, kondisjon, avspenning, stretching og pusteteknikker. Timen vil hjelpe deg å avdekke dine styrker og svakheter, og sammen jobber vi for å balansere disse. Fokuset er å oppnå en funksjonell og sterk kropp, og med en god kombinasjon av høy puls og avspenning vil gi deg en fantastisk start på dagen!

Om du kjenner på stivhet i muskulaturen, vondter eller begrensninger i kroppen, er dette en gruppetime for deg. Det samme gjelder om du har en vond nakke eller stiv korsrygg du ønsker å bedre. Det er også en perfekt time for deg som trener mye styrke, men ikke fokuserer like mye på viktige aspekter som funksjonell trening, mobiltet, tøying og avspenning.
shutterstock_1036871836
Med denne timen ønsker vi å skape en arena hvor du kan ha det gøy og slippe deg løs, samtidig som du oppnår god treningseffekt! Det er en skikkelig feelgood time som består av både dans og fullkropps styrketrening. Har kan du oppleve både felleskap, treningsglede og latter, gjennom å være deg selv og slippe deg løs til musikken.