LB%20UYL%20white-01

Personal Training

LIVE BETTER PERSONAL TRAINING

Vi hjelper deg å oppnå gode treningsresultater, gjennom veiledning og tilrettelegging av treningen. Vi tilbyr både individuell oppfølging og trening for mindre grupper.

Treningsøkten tilpasses dine forutsetninger og nivået du er på. Med over ti års erfaring har vi god kunnskap om hvordan vi skal legge opp treningen, for at du skal nå dine mål på en god og effektiv måte. Vi hjelper deg enten om du ønsker å komme i gang med treningen, eller du har trent i mange år.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og en uforpliktende prat
"WHAT SEEMS IMPOSSIBLE TODAY WILL ONE DAY BECOME YOUR WARM-UP"
MetteStenslandPT22
Vi motiverer og støtter deg på veien mot dine mål - uansett om du trener for økt mobilitet, vil bli sterkere, gå ned i vekt, oppnå bedre helse, forbedre kondisjonen eller har klare og spesifikke målsetninger innen idrett.

Vi legger opp treningstimene ut fra hvilket nivå du er på og jobber for å gjøre treningen morsom og givende, samtidig som du øker kapasiteten din. Vi starter prosessen med en grundig konsultasjon, før vi går i gang med PT-timene, for å sikre at vi kan gi deg best mulig oppfølging.
shutterstock_1036871836
Nå kan du delta på Live Better Classes. Vi tilbyr i dag to uilke timer, som du kan lese mer om her. Timene holdes på treningssenteret City 24/7, og er per i dag for 2-4 personer.

Holistic Hour of Power - denne timen består av en kombinasjon av mobilitet, funksjonalitet, kroppskontroll, styrke, kondisjon, avspenning, stretching og pusteteknikker. Timen vil hjelpe deg å avdekke dine styrker og svakheter, og sammen jobber vi for å balansere disse. Fokuset er å oppnå en funksjonell og sterk kropp, og med en god kombinasjon av høy puls og avspenning vil gi deg en fantastisk start på dagen!

Feel Good Class - med denne timen ønsker vi å skape en arena hvor du kan ha det gøy og slippe deg løs, samtidig som du oppnår god treningseffekt! Det er en skikkelig feelgood time som består av både dans og fullkropps styrketrening. Har kan du oppleve både felleskap, treningsglede og latter, gjennom å være deg selv og slippe deg løs til musikken.

HVA ER DITT FOKUS?

bygge%20muskler
Om hovedfokuset ditt er å bygge muskler, hjelper vi deg med både treningsprogram og kostholdplan som underbygger denne målsetningen. Med fokus på styrketrening og nok god næring hjelper vi deg for at du skal nå akkurat ditt mål. 
FETT_2
For mange vil det å utvikle en sterk, frisk og sunn kropp, bety å gå ned i fettprosent og bygger mer muskler. Om du ønsker å stramme opp, gå ned i fettprosent, komme i form til en spesiell anledning eller rett og slett ønsker å føle deg bedre, hjelper vi deg med å utvikle en plan som gjør at du kan nå dine mål på en trygg og effektiv måte.
 
vektreduskjon
Gjennom mange års erfaring vet vi at det å slanke seg mye på kort tid, som regel ikke vil være varig. Med raske løsninger og dietter som ikke er overkommelige i lengden, er det fort gjort å falle tilbake til der man var da man startet. Og i mange tilfeller kanskje legge på seg enda mer i tiden etter endt diett. Mange har vært gjennom utallige forsøk og føler de har "prøvd alt".

For varig vektreduksjon har vi derfor sterk tro på gradvise endringer i vaner og livsstil, i det tempo som passer den enkelte. For noen vil små, helt enkle grep være nok til å begynne med, andre igjen kan være klare til å gjøre flere endringer fra start. Vi jobber sammen over tid for å skape langvarige, gode resultater og mestring.

Denne fremgangsmåten bidrar til at du over tid endrer på de mønstrene, som har gjort at du har havnet der du er i dag. Målet er å finne nye vaner du trives med, som gir deg resultatene du ønsker. Både hva gjelder helse, mestring, selvbilde og velvære.
fitness
Vi i Live Better Fitness har over 10 års erfaring innen fitnesscoaching og har alle selv vært aktive utøvere i mange år. Vi er stolte av å ha oppnådd gode resultater i både inn- og utland. Så om du har en drøm om å konkurrere i fitness eller kroppsbygging,  kan du lese mer om dette under Live Better Fitness.  

referanser

unnamed-32
"Som toppidrettsutøver med stor treningsbelastning er det nødvendig med god hjelp for å optimalisere kroppen. Klinikken har hjulpet meg med å forebygge samt rehabilitere skader på en veldig effektiv måte. Jeg har sett stor fremgang på mobilitet som har bidratt til at jeg kan løfte mer teknisk riktig og tillatte meg tyngre vekter på stanga. Anbefales på det sterkeste"

Landslagsutøver i styrkeløft og benkpress

 
Flere norgesrekorder 
Europarekord benkpress
Norgesmester
Nordisk mester 
Westeuropeisk mester
Europamester benkpress 
IMG_5091


Etter flere år med nakkeplager, inn og ut fra fysioterapeuter og kiropraktorer ble jeg anbefalt denne klinikken. Jeg hadde ikke noen forventninger, men skjønte fort at her var det profesjonalitet, kunnskap og lidenskap for faget. Med denne behandlingen og kunnskapen om trening så har jeg fått en helt ny hverdag!
 
Håvard Jonassen - Produksjonsleder
 
IMG_5092


Etter flere år på kjøkkenet med ugunstige holdninger og bevegelser forårsaket dette smerter og låsninger i ryggen. Da fikk jeg en sterk anbefaling om og ta turen til denne klinikken. 

Her har jeg fått en dypere forståelse over problemene med ryggen og i tillegg fått gode råd og bra veiledning fra start til slutt. Resultatene overgår all forventning. Alt i alt en veldig profesjonell klinikk med stor lidenskap for faget!
 
Fredrik Lundgren - Kokk
 
unnamed-13


Life changing experience. The clinic helped me to reach my ‘new’ heights in my personal and challenging goals within fitness. Not only fitness but long-standing goals with optimizing my healthy lifestyle. Personable, trustworthy, always encouraging, patient and 100% commitment. I highly recommend the clinic as a full package provider to optimizing healthy lifestyle and injure free life. 

 
 
Natasha Artis - Senior SCM specialist
 
IMG_5095


Etter mange år med muskelsmerter og mage/fordøyelsesproblemer har dette endelig begynt å falle på plass. Jeg følte jeg hadde prøvd alt av behandlinger, uten effekt - helt til jeg kom hit! Når vi fikk kontroll på magen ble også muskelplagene betraktelig redusert og nå er jeg endelig i tro på en fremtid uten smerter i musklene, en mage som fungerer og en kropp i balanse! Her mister de ikke troen på deg, de gir deg ikke opp og bruker god tid til å lytte til deg og dine problemer. Alltid smil, alltid godt humør og bra fagkunnskap. Anbefales!
 
Pål Fuglestad - Elektriker
 
unnamed-15


Jeg har slitt med nakkesmerter i flere år. Etter få behandlinger her, samt opplæring i gode metoder for hvordan jeg kan utføre enkle teknikker selv, har jeg en mye bedre hverdag som gjør at jeg fungerer mer optimalt. Anbefales!
 
Bodil Iversen -
 
img_5078


Som frisør er jeg avhengig av at skuldre og rygg fungerer bra i hverdagen, her får jeg den beste forebyggende/akutt behandling.
Har også fått god hjelp med kostholdsplan for mat intoleranse 
Fantastisk å få så helhetlig behandling på et sted! 
 
Helen Idland - Frisør
 
unnamed-20


After just one treatment, I was able to feel a  noticeable decrease in discomfort while training. 
I appreciate the Naprapat treatment and the willingness to share their knowledge and the benefits of the services they provides. I always feel their recommendations for treatment are in my best interest. I honestly can't imagine competition prep without this service! 
 
 
Sheriqa Douglas - Aerospace Engineering
 
IMG_5194


En klinikk der de virkelig hører etter på det du kommer med av eventuelle plager. Med en lidenskap jeg ikke har opplevd på andre klinikker. Her føles det ikke som noe samlebånd, men en ekte kontakt mellom bruker og behandler. Meget fornøyd!
 
Eirik Wittenberg - Prosessoperatør / OCR- Athlete
 
IMG_5123


Jobben som butikkslakter førte med seg mye tunge løft og statisk arbeid, som ga plager med vond rygg, nakke og armer. Jeg opplevde å få en helhetlig vurdering og behandling, med god hjelp til egentrening og forebygging. Alltid imøtekommende, profesjonell og behagelig. Kjempefornøyd med at kroppen kan fungere på eit normalt vis, og at eg igjen har overskudd til ein aktiv hverdag.
 
Anja Rossland - Butikkslakter
 
IMG_5211


Jeg kontaktet klinikken etter anbefaling for hjelp med behandling for Scheuermanns sykdom. Behandling kombinert med personlig opptreningsprogram har ledet til at plagene holdes i sjakk. Nå 5 år etter går jeg her for motivasjon, gode samtaler og juling av såre muskler. Kan anbefales på det sterkeste!
 
Odd Geir Malterud - Maskinsjef
 
IMG_5136


Har nå vært kunde i flere år. Hadde kroniske leddsmerter, fibromyalgi og kraftig hodeverk. Dette gikk tydelig ut over mitt sosiale liv. Etter at jeg startet behandling, har jeg fått en mye bedre hverdag. Kan absolutt anbefales!
 
Else Berit Gramstad -
 
IMG_5145


Den aller beste behandling! Her har jeg fått utrolig god hjelp både for nakkesmerter og hodeverk. Har også fått god hjelp med kosthold samt hjelp etter et ankelbrudd. Her blir kroppen sett i sin helhet. Anbefales på det varmeste!
 
Irene Holsen - Frisør
 
IMG_5148


En genuin interesse for å hjelpe, de er fascinerende sultne på mer kunnskap og tyngde og de deler mer enn gjerne! Jeg sitter igjen med en følelse av å bli sett og tatt på alvor. De har inspirert meg til å ta meg selv på alvor, inside and out. Anbefaler virkelig dette superteamet!
 
 
Marlen Hovland - Frisør
 
IMG_5166


Ønsker du noen som ser deg og dine plager? Da er dette klinikken du bør oppsøke. Her tar de seg god tid til en helhetlig undersøkelse, starter opp med rask behandling og det beste er at det virker! Det har gjort underverker med min nakke. Takket være denne klinikken kan jeg fortsette i min jobb som sykepleier og fremdeles ha overskudd til ungene. Mine varmeste anbefalinger! 
 
 
Hanne Nilsen Jankowski - Sykepleier
 
IMG_5311


Anbefaler klinikken på det varmeste. De kan sitt fag, har en genuin interresse for deg som person og gjør sitt beste for at du skal føle deg bedre.
 
Ella Marie Hettervik - Kennel arbeider
 
IMG_5312


Seriøs, kunnskapsrik og hyggelig naprapat som tar deg på alvor.Det er alltid trivelig å komme dit - og man føler seg ivaretatt på beste måte. For meg har det aldri vært tvil om at de virkelig ønsker å hjelpe, og de bruker derfor god tid på å lytte til hva man sier og har både erfaring og bred nok kunnskap til å gjøre de riktige tiltakene.
 
Kjell Inge Øygard - IT
 
IMG_5052


Beste naprapaten i Sandnes. Her brukes det god tid og det er masse kunnskap om trening, kosthold og livsstil. Føles bra for både kropp og sjel. Anbefales!
 
Eva Ravndal - Frisør
 
IMG_5053


Jeg har vært svært tilfreds med god og kunnskapsrik behandling av både meg og 2 av mine barn. Svært profesjonelt samtidig som en veldig behagelig fremtreden som skaper stor tillit. Jeg vil gi mine beste anbefalinger. 
 
Linda Taranger - Intensiv sykepleier
 
IMG_5059


Her har jeg fått god hjelp med både alvorlig ryggskade og med min diagnose PCOS. Denne skapte mye trøbbel i hverdagen men etter god hjelp og guiding såer dette ikke lenger noe som plager meg. De har en egen evne til åse hele deg og tar både din fysiske og psykiske helse i betraktning ved sine vurderinger. Bryr seg genuint om faget sitt og viser dette tydelig for sine pasienter. 
 
Anne Bjørnevoll - Stundent
 
IMG_5058


Jeg ble henvist til operasjon av legger da det ble ment at jeg hadde alvorlig beinhinnebetennelse - etter noen behandlinger her for det som viste seg åvære veldig stramme muskler, var problemet borte. Har ogsåfått god hjelp under graviditet mtp bekken/rygg og diverse muskelsmerter. Fantastisk hyggelig og behagelig imøtekommende og god kunnskap og det de gjør.
 
Mayliz Eide - Lageransvarlig
 
IMG_5057


Ekstremt dyktig i det de driver med. Jeg sliter litt med hodepine og nakkesmerter, men føler alltid det løsner godt opp etter en time her. De tar seg tid og lytter til mine problemer samt bruker god tid på benken. Anbefales! 
 
Åse Marie Strøm - Lærer
 
_private_var_mobile_Containers_Data_Application_532942E0-2AF4-409A-B8D1-80B97B101CB0_tmp_1EE3B406-3EB2-47AA-A16C-C6C7FDA5F969_Image


Helt fantastiske personer! Jeg har snart ikke telling på hvor mange ganger de har fikset meg. De tar seg alltid god tid når jeg er innom og jeg føler meg alltid hjertelig velkommen. 
De stiller opp på utrolig kort varsel og er veldig fleksibel for å imøte komme mine etterspørsler i en hektisk hverdag. Evig takknemlig! 
 
 
Silje Staff - STAS Stavanger Lufthavn Sola
 
IMG_5333


Jeg har hatt nakke problemer i 8-9 år og hadde aldri trodd at noe kunne ta de smertene bort - etter kun 4 behandlinger på klinikken så var smertene og plagene borte! Veldige dyktige og anbefales på det sterkeste!
 
Arjeta Ramaj - Makeup-artist og butikkmedarbeider
 
IMG_5334


Ikke bare en dyktig coach som er ærlig og utrolig behagelig, men som ivaretar mitt beste både fysisk og psykisk mtp det som er best for å oppnå målet jeg har. Tar tilbakemeldingene mine seriøst, og sammen med den enorme kunnskapen de tilegner seg tilrettelegger de alltid for et godt samarbeid på utvikling samt behandlinger for det jeg trenger, og ønsker! Jeg kan anbefale klinikken på det sterkeste! 
 
 
Mei Lee Marshall - Global Mobility & Employee Manager og SATS instruktør
 
unnamed-23


Her har jeg gått regelmessig i flere år. Enten det gjelder spesifikke skader eller skadeforebyggende og optimalisering av kroppslig funksjon så er de opptatt av det helhetlige aspektet. Tar seg god tid og er ikke redde for å ta i et tak når det trengs. Lidenskap for faget og for optimalisering av helse! 
 
Stig Andersen - Lærer og miljøterapeut
 
IMG_5390


Jeg hadde slitt med skulder hele livet, følte jeg hadde prøvd alt, uten effekt! For 5 år siden fikk jeg time her og bare etter en halvtime på benken var jeg som et nytt menneske. Skjeivheten og smertene som hadde vært der i flere år var nå borte. Anbefales på det sterkeste!
 
Kim Rene Van der Meulen - Isolatør
 
Thea


Jeg har vært innom mange ulike behandlere opp gjennom åra. Men har aldri møtt noen som Joakim. Den kunnskapen og erfaringen han har er det ikke mange som kan måle seg med. Jeg gikk i fra en veldig smertefull hverdag, til en mer normal hverdag med tydelig reduserte plager, noe jeg aldri trodde skulle skje. Er virkelig til å anbefale!
 
Thea Aksland -
 
Roxana


Jeg er en kvinne på 45 år og som har trent hele mitt liv og jeg kan trygg si at det er “et før og et etter” med Mette som min coach. For meg er det viktig å ha tydelige mål i alle aspekter av livet, og det er langt enklere å oppnå dem, når du har en kunnskapsrik, omsorgsfull og dedikert person til å hjelpe deg på veien. Det å ha henne som min coach har gitt meg tydelige resultater i mitt liv og jeg gleder meg til å forsettelsen! 
 
Roxana Sandall - Administrative assistant
 
13342903_10154033173071072_5717910935913178924_n


Nr 1 for beinhinnebetennelse! I 13 år hadde jeg hatt smerter og måtte omskoleres fra en aktiv jobb til en sittende jobb. Jeg hadde da vært gjennom uttalige behandlinger samt operasjon, men ingenting hjalp med problemet eller reduserte smertene. Helt til jeg kom hit - nå kan jeg endelig utføre favorittaktiviteten min igjen, løping. Og nå er det kondisjonen som til slutt stopper meg, ikke smerten i leggene. Utrolig takknemlig og anbefales på det sterkeste. Finner årsaken, behandler det bort og hjelper deg og forstå slik du kan ta kontroll på kroppen selv - sitert lykkelig jogger! 

 
 
Siw Helen Bø - Grafisk designer