shutterstock_663493318

GRUPPETIMER

Nå kan du delta på Live Better Classes. Vi tilbyr i dag to faste timer, spesielt utviklet for å oppnå en funksjonell og sterk kropp, oppleve mestring, treningsglede og gode resultater. 
Timene holdes på treningssenteret City 24/7, og er per i dag for 2-4 personer.

Vi tilbyr også tilpassede timer for barselgrupper, teambuilding, utdrikningslag og lignende. Disse kan avholdes på treningssenteret, eller utendørs. Ta kontakt for nærmere informasjon om muligheter og priser.
istockphoto-840886802-612x612

HOLISTIC HOUR OF POWER

Denne timen består av en kombinasjon av mobilitet, funksjonalitet, kroppskontroll, styrke, kondisjon, avspenning, stretching og pusteteknikker. Timen vil hjelpe deg å avdekke dine styrker og svakheter, og sammen jobber vi for å balansere disse. Fokuset er å oppnå en funksjonell og sterk kropp, og med en god kombinasjon av høy puls og avspenning vil gi deg en fantastisk start på dagen!

Om du kjenner på stivhet i muskulaturen, vondter eller begrensninger i kroppen, er dette en gruppetime for deg. Det samme gjelder om du har en vond nakke eller stiv korsrygg du ønsker å bedre. Det er også en perfekt time for deg som trener mye styrke, men ikke fokuserer like mye på viktige aspekter som funksjonell trening, mobiltet, tøying og avspenning.
shutterstock_1036871836

FEEL GOOD CLASS

Med denne timen ønsker vi å skape en arena hvor du kan ha det gøy og slippe deg løs, samtidig som du oppnår god treningseffekt! Det er en skikkelig feelgood time som består av både dans og fullkropps styrketrening. Har kan du oppleve både felleskap, treningsglede og latter, gjennom å være deg selv og slippe deg løs til musikken.
istockphoto-537373080-612x612

BARSELGRUPPER

Vi hjelper deg med trygg og effektiv trening, og tilpasser oss ditt nivå og dine forutsetninger. Trening etter fødsel har mange positive helsegevinster, både for deg og barnet. Tiden etter fødsel kan være utfordrende, og med tilrettelagt trening ønsker vi å bidra til en bedre barseltid gjennom fellesskap, treningsglede og motivasjon. Å opprettholde god kroppskontroll og styrke vil kunne bidra til en bedre hverdag, mindre smerter og mer overskudd. I tillegg er det mange som oppgir at de opplever både økt selvtillit og bedre mental styrke i forbindelse med trening.

Grunnet dagens restriksjoner, tilbyr vi disse timene for inntil 4 personer. Da kan dere ha med babyen og samtidig ha trygg avstand til andre. Vi vektlegger også renhold og smitteforebyggende tiltak.
istockphoto-862263002-612x612

EVENTTIME

Vi tilbyr også spesialtilpassede timer for teambuilding, utdrikningslag og lignende. Vi kan skreddersy timen til dere, etter ønsker og behov. Dette er en perfekt måte å skape fellesskap, ha det gøy og ikke minst utfordre seg selv og hverandre. Timene kan avholdes utendørs eller på treningssenteret. Ta kontakt for nærmere informasjon og priser.