LIVE better fitness

Upgrade Your Physique
FB
INSTA
EMAIL

VELKOMMEN TIL LIVE BETTER FITNESS

UPGRADE YOUR PHYSIQUE

Da vi først startet opp med fitnesscoaching, var ønsket vårt å kunne tilby en så optimal og komplett coachingtjeneste som mulig. Vi ønsket å tilby det lille ekstra, eller sagt med andre ord, den totale pakken. I 2010 startet vi derfor opp Team Total Package, hvor vi har hadde et fantastisk team gjennom 10 år. I begynnelsen av 2020 utviklet vi tjenesten videre til Live Better Fitness, for å kunne gi deg som atlet et enda bedre tilbud. Vi opplever stor glede rundt fellesskapet fitnessen skaper, og dette er noe vi vil satse enda mer på i tiden fremover - med enda flere teamsamlinger, treninger og fellesaktiviteter.

Med lang erfaring, bred kunnskap og et stadig ønske om å utvikle oss selv og teamet, ser vi frem mot mange spennende år med Live Better Fitness Team!

*10 ÅRS ERFARING - OVER 50 GULLMEDALJER, ET TITALALLS OVERALLMESTERE OG NASJONALE MESTERE SAMT OVER 100 PALLPLASSERINGER!

LIVE BETTER FITNESS
Elise15_2-2

Live Better Fitness Team

ØKT FOKUS PÅ HELSE

Et av hovedfokusene våre, i tillegg til å oppnå gode resultater, er å i størst mulig grad sørge for at helsen til våre atleter blir prioritert og ivaretatt. Dette er noe vi legger stor vekt på. Fitness er på mange måter en ekstremsport og et helsefokus er viktig, for å unngå negative konsekvenser både mentalt og fysisk. Vi vil derfor kvalitetssikre og sørge for at du som atlet er klar for den store påkjenningen en konkurranseoppkjøring er.

I begynnelsen av et nytt samarbeid gjennomfører vi derfor blant annet en grundig konsultasjon og helseanalyse. Dette gjøres også både før og etter en diett. Vi vil også oppfordre til at du selv får tatt blodprøver hos din fastlege gjennom denne prosessen, slik at vi sammen har et godt grunnlag for å vurdere om du og kroppen din er klar for en konkurranseooppkjøring.


"YOUR BODY IS YOUR MOST PRICELESS POSSESION, TAKE CARE OF IT"

JACK LALANE

ANSATTE

Hetland_-_1
Joakim Hetland
915 21 432
joakim@livebetter.no

Live Better Fitness coach
Owner Live Better
Dr. of Naprapathy
Lic. Personal trainer
NLP practitioner
Hetland_-_2
Mette Stensland
926 35 272
mette@livebetter.no

Live Better Fitness coach
Owner Live Better
Nutritionist
Lic. Personal trainer
NLP practitioner
EXIMIA provider
Masseuse
Hetland-1
Andre Thesen
92015746
andre@livebetter.no

Live Better Fitness coach
Owner City 24/7 treningssenter
Owner Nordic Power supplement line 
Kaltrina%20bilde%20
Kaltrina Radoniqi Haukebøe
93619112
kaltrina@livebetter.no

Sales and marketing 
Social media 
Posing coach 
rebecca


Jeg startet fitness reisen sammen med Joakim i 2015, og deretter har vi kjørt 2 runder sammen! Det har vært utrolig kjekt, hardt og læringsrikt!

Joakim skreddersydde kost og trening etter mine behov/intoleranser og har igjennom hele offseason og onseason vært lett tilgjengelig! Han er en helt fantastisk coach som gjør dietten lettere og kjekkere. TTP har i alle sesonger hatt kjekke team samlinger, som har gjort det mulig å bli kjent med en masse fantastiske mennesker!

Kan ikke annet enn å anbefale teame og han som coach/ behandler. Vanskelig å finne en som er mer kompetent1
 
Rebecca Broch - Fysioterapeut
 
elisabeth


Joakim og Mette er to fantastiske og kunnskapsrike individer som virkelig vet hva de driver på med når det gjelder fitness og bodybuilding. De hjalp meg til å komme i min livs beste form og var der for meg hele veien. De motiverer og støtter alle atletene sine og ikke minst lærer deg nye ting angående trening og ernæring man kan ta med seg videre å få bruk av senere i livet.
 
Elisabeth Vega - Psykologi student
 
mei%20lee


Jeg begynte med Joakim som coach for å nå nye mål innen fitness i 2017. Jeg fikk ikke bare en dyktig coach som er ærlig og utrolig behagelig, men som ivaretar mitt beste både fysisk og psykisk mtp det som er best for å oppnå målet jeg har. Han tar tilbakemeldingene mine seriøst, og sammen med den enorme kunnskapen han tilegner seg tilrettelegger han alltid for et godt samarbeid på utvikling samt behandlinger for det jeg trenger, og ønsker! Jeg kan anbefale Joakim, Mette og teamet/klinikken deres på det sterkeste!
 
Mei Lee Marshall Hauge - Global Mobility Manager
 
1836950_1450149895265369_4305723980033911144_o


Jeg begynte treningen min som vanlig medlem på treningssenter, med mål om å ta av meg og bli sprekere. Jeg ble anbefalt å gå til Mette og Joakim litt inn i treningen min, for å oppnå ende bedre resultater. Med Mette har jeg ikke bare oppnådd bedre resultater, men jeg har hatt en utvikling jeg aldeles ikke trodde var mulig. Å trene på et vanlig senter er bra ja, men for å oppnå det beste potensiale man kan, anbefaler jeg dyktige trenere/coacher/faglige folk som Mette og Joakim er.
 
Kenneth Hidle -
 
80331195_1070453776631539_1524425489832214528_n


Team live better har hjulpet meg med å utvikle den beste versjonen av meg selv! De har laget en skreddersydd trenings- og kostholdsplan, som er tilpasset perfekt til meg. De gir tett, detaljert og nøyaktig oppfølging, slik at jeg kan oppnå best mulig resultater. De gir meg det lille ekstra for å holde motivasjonen oppe.
 
Elise Lee Gundersen -
 
unnamed-13


Choosing Joakim as my coach was a life changing experience. He helped me to reach my ‘new’ heights in my personal and challenging goals within fitness. Not only fitness but long-standing goals with optimizing my healthy lifestyle.  He is personable and has ability to connect with his clients quickly and to begin to work with them at whatever stage they are in at the time. He is trustworthy, always encouraging and patient. He is not only lifestyle coach but also an extremely clever Naprapath. He helps in preventing injuries and also in healing & rehabilitation process. His treatments are adjusted to every single patient with his 100% commitment. 

I highly recommend the clinic as a full package provider to optimizing healthy lifestyle and injure free life. 

 
 
Natasha Artis - Senior SCM specialist
 
Mette%20Canning


Jeg har vært en del av teamet i 2,5 år nå. Det har vært godt og trygt å ha den faglige tyngden fra dem i ryggen. De har alltid en hjelpende hånd, og råd på veien mot nye mål. De gir faglig gode råd og veiledning om både kosthold og trening. Jeg har også fått oppfølging og behandling av deres dyktige naprapat. De er profosjonelle, har bred og stor kompetanse på sitt fagområde. For meg har det hatt stor betydning i hverdagen, og i oppkjøring til konkuraser. De kan varmt anbefales av meg!
 
Mette Canning - Kosmetisk sykepleier
 
Elise%20


Under min fitnessreise sammen med Joakim følte jeg meg godt ivaretatt. Jeg trengte egentlig ikke å tenke så mye, bare følge rådene og veiledningen hans. Synes Joakim som coach er utrolig proffesjonell, kunnskapsrik, motiverende, og har en enorm forståelse for hvordan kroppen fungere. Utrolig fornøyd med min reise sammen med teamet!
 
Elise Kvalvik - Renholder/ helivakt Equinor
 
Roger%20


For meg var det svært viktig å komme inn i teamet til Joakim. Det er ikke lett å se selv hvilke grep som må gjøres for å ta fysikken til nye høyder. Joakim er faglig dyktig som coach samtidig som han har meget gode menneskelige verdier. Hele teamet til Joakim bidro kontinuerlig med riktige grep for motivasjon til å fortsette mot målet. Vi hadde et målrettet samarbeid som ble helt avgjørende for at vi til slutt nådde vårt mål om å bli norgesmester og overall mester i Athletic Fitness.
 
Roger Christoffersen - Kranfører offshore
 
johanna%202


Man kjenner virkelig at Joakim bryr seg om deg som atlet og dine mål. Opplegget er tilpasset helt spesielt for deg, og du blir sett, hørt og oppmuntret hele veien. Fra første konsultasjon, gjennom konkurranse og til tiden etter.
 
Johanna Klaver - Byggingenør
 
eline%201


Jeg hadde lenge en drøm om å stille i bikinifitness, og jeg er glad valget mitt falt på Joakim som coach.
Dette er en coach som veileder deg nøye fra start til slutt med planer tilpasset deg og ditt behov, samt støtte når du trenger det.
Han har lang erfaring og innehar bred kunnskap - man lærer utrolig mye på veien mot målet! Anbefaler Joakim til alle som har en drøm, et mål eller som ønsker en positiv endring i livet sitt
 
Eline Victoria Moy -
 
christiane%20bilde


Drømmer du å stille i fitness og bli coachet av noen som tar deg på alvor, ønsker å se din fremgang og potensiale. Ønsker du et sterkt team i ryggen, der du får venner for livet, og støtte gjennom hele din fitnessreise? Ta kontakt med Joakim, Mette, Andre eller Ronny og kom i gang!
 
Christiane Holmen - Personlig trener
 
Petter


Hadde kjennskap til TTP gjennom bekjente og valgte å ta kontakt med Joakim høsten 2015 for å sjekke muligheten for oppfølging mot konkurranse. Fikk et veldig bra inntrykk av både Joakim og TTP generelt. Valgte derfor å starte samarbeid, noe som resulterte i en veldig spennende reise frem mot scenen våren 2017. Stilte på scenen i både Athletic Fitness og i Mens Physique. Resultatet ble 3 plass i Athletic Fitness i Sandefjord Open, kom videre fra kvalifiseringen under Mens Physique under Oslo Grandprix, men dessverre ingen finale plass. Super oppfølging fra Joakim og Teamet hele veien mot scenen og ikke minst under konkurransene. 
 
Petter Sørensen -
 
shahram


Et team med god kunnskap og mye erfaring. Jeg fullførte selv min første konkurranse i 2019 og sitter igjen med masse gode følelser og gleder meg til videre samarbeid og nye målsettinger. Anbefales! 
 
 
Shahram Fakhryad -
 
Ken%20nilsen%20


Jeg tok kontakt med Joakim i 2016 og fikk da han som coach. Joakim er en utrolig rolig og balansert person som virkelig kan det han snakker om. Han fulgte meg opp helt til konkurransen og det kunne ikke vært bedre - han stilte opp hele veien og ikke minst for familien min under konkurranse helga. Jeg anbefaler han på det sterkeste og vil fortsette å bruke han hvis jeg skulle finne på å konkurrere igjen.
 
Ken Nilsen - Brannmann
 
Alette


Jeg er så takknemlig for at jeg tok sjansen og kontaktet Joakim i 2017. Jeg har vokst enormt etter jeg ble med i teamet livebetterfitness. Både med meg selv og kropp. Coachene så potensiale i meg og de tok utrolig godt vare på meg. Som person er Joakim og Mette gull. De er ikke bare fantastiske coacher, men de har blitt mine gode venner for livet. Fantastiske støttepersoner som er gode å snakke med, ser deg for den du er og ekstremt proffe i det de driver med. Har kun positivt og si. Og er evig takknemlig for å ha blitt kjent med dere, og takk for alt dere har lært og gjort for meg!
 
Alette Fladstad -
 
cecilie


Jeg har hatt hatt et fantastisk samarbeid med Joakim i flere år. Han strekker seg langt for å hjelpe deg til å nå målene dine. Som coach er han engasjerende, smart og kunnskapsrik. Jeg har alltid følt at han tar meg på alvor og at han genuint bryr seg om meg som person. Samtidig har han motivert og pushet meg slik jeg har nådd de målene jeg har satt meg.
 
Cecilie Carlsen - Yrkeslærer
 
CHILDREN

Live Better Fondet

Helse er for oss lidenskap, og viktigst av alt er helsen til vår fremtid, helsen til våre barn. Derfor vil 3% av overskuddet til Live Better fitness overføres til Live Better Fondet, hvor investeringene går til et veldedig formål med fokus på barnehelse. Ved å støtte klinikken støtter du også barns helse og utvikling.