Kostholdsveiledning

Tilbake

Kostholdsveiledning

Vi brenner for å  hjelpe andre til en bedre helse gjennom blant annet endring av kosthold og livsstil. Det finnes ikke et kosthold som passer for alle. Vi har derfor ikke fokus på spesifikke dietter, men har stor tro på mat som holder blodsukkeret stabilt, bidrar til en velfungerende fordøyelse, gir rikelig med næring og forebygger kroniske betennelser.

 

Vi har erfaring innen allergier, intoleranser, mage- og tarmproblematikk, tilpasninger innen religion og ulike dietter.

OPPFØLGING
Vi er alle forskjellige, så vi tilbyr alltid en individuelt tilpasset kostholdsplan og personlig oppfølging.

Gjennom vår coachingtjeneste (kommer denne sommeren) tilbyr vi månedlig oppfølging på klinikken, eller online med oppfølging via app og telefon. Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon om dette.
ØKT VELVÆRE OG BEDRE TRENINGSRESULTATER
brooke-lark-nTZOILVZuOg-unsplash
Vi hjelper deg å finne frem til riktig kosthold for økt velvære og bedre treningsresultater. Gjennom endringer i kosthold rapporterer våre kunder om økt energi, mer overskudd, bedre metthetsfølelse gjennom dagen, bedre mage- og tarmhelse, bedre treningsresultater og en sunnere kroppssammensetning. Vi har lang erfaring innen kostholdsveiledning, og det viktigste for oss er å finne frem til noe som fungerer godt for hver enkelt. Vi tilpasser planen etter målsetning, ønsker, helse, hverdagssituasjon og familieliv. Med fokus på å skape nye vaner, og samtidg ha rom for å kunne nyte god mat og delta i sosiale sammenhenger.
BEDRE HELSE
food
Erfaring har vist oss at endring i kosthold kan gjøre stor forskjell når det kommer til å redusere ulike plager og smerter, i alt fra mage- tarmhelse, hudhelse, energinivå, overskudd, overvekt, høyt blodtrykk, diabetes type 2, hormonell helse, humør, samt smerter knyttet opp mot kronisk smerteproblematikk.

I mange tilfeller kan små endringer gjøre store forskjeller. Når det er sagt er flere av disse tilstandene sammensatte, og kosthold kun en liten del av et mye større bilde. I slike tilfeller vil vi jobbe i samråd med anbefalinger fra legen din, og ser på andre livsstilsfaktorer som kan ha en positiv effekt på helsetilstanden.
VEKTNEDGANG
couple
Gjennom mange års erfaring vet vi at det å slanke seg mye på kort tid, som regel ikke vil være varig. Med raske løsninger og dietter som ikke er overkommelige i lengden, er det fort gjort å falle tilbake til der man var da man startet. Og i mange tilfeller kanskje legge på seg enda mer i tiden etter endt diett. Mange har vært gjennom utallige forsøk og føler de har "prøvd alt".

For varig vektreduksjon har vi derfor sterk tro på gradvise endringer i vaner og livsstil, i det tempo som passer den enkelte. For noen vil små, helt enkle grep være nok til å begynne med, andre igjen kan være klare til å gjøre flere endringer fra start. Vi jobber sammen over tid for å skape langvarige, gode resultater og mestring.

Denne fremgangsmåten bidrar til at du over tid endrer på de mønstrene, som har gjort at du har havnet der du er i dag. Målet er å finne nye vaner du trives med, som gir deg resultatene du ønsker. Både hva gjelder helse, mestring, selvbilde og velvære.