LIVE BETTER

EN HOLISTISK OG TVERRFAGLIG KLINIKK MED FOKUS PÅ HELSE OG LIVSKVALITET

VELKOMMEN TIL LIVE BETTER KLINIKKEN

Live Better klinikken er en tverrfaglig helseklinikk, hvor vi tilbyr ulike behandlinger og tjenester for bedre helse og økt livskvalitet. Vi brenner for å hjelpe folk mot en bedre helse. Med en helhetlig tilnærming ser vi på ulike aspekter av livet som kan påvirke dette.

Gjennom et bredt tilbud av tjenester finner vi hva som vil hjelpe deg på best måte.

VÅR VISJON

Vi distanserer oss stadig lenger fra det som er naturlig for våre kropper, og dette kan over tid få store konsekvenser for vår helse. Vi beveger oss mindre, tilbringer mindre tid utendørs, stresser mer, er mer utsatt for miljøgifter og spiser mindre naturlig og sunn mat. Det kan skape en ubalanse og et negativt indre miljø i kroppen. Det har vært en stor økning av livsstilssykdommer de siste tiårene, både hva gjelder fysisk og mental helse. Vi lever kanskje lenger, men er mer påvirket av sykdom gjennom livet. Hva skal vi med livslengde, om vi ikke har livskvalitet?

Vi ønsker å bidra til å snu denne trenden. Vi jobber for å ta kroppen og helsen vår tilbake - slik at vi alle kan leve et mer vitalt liv, med mindre stress og mer glede, mindre smerter og mer energi.
quote

If you are working on something exciting that you really care about, you don’t have to be pushed, the vision pulls you.

quote
steve-jobs-6497-1631418020
Steve Jobs

VÅRT TEAM

Møt våre dedikerte og kompetente ansatte som er klare til å hjelpe deg med å nå dine mål på en trygg og effektiv måte.
Hetland_-_1
Joakim Hetland

Grunnlegger av Live Better
Naprapat 
Livsstilscoach 
Personlig trener 
NLP practitioner
 


915 21 432
Hetland_-_2
Mette Stensland

Grunnlegger av Live Better
Livsstilscoach 
Personlig trener 
NLP practitioner
EXIMIA behandler
Kostholdsveileder 
Massør 


926 35 272
Hetland_-_4
Svein Kåre Hetland

Kopper og massør 
Øreakupunktør 
 


416 34 243

VÅRE REFERANSER

“I en toppidrett hvor mange faktorer spiller stor rolle så har jeg hatt enormt stor nytte av den totale pakken. Klinikken har hatt en sentral rolle for å optimalisere formen, fleksibiliteten og hjulpet med behandlinger slik at jeg kan hevde meg i toppen på EM og VM - Stay sharp and Live your dream”

Christian Andre Pettersen

3 x Norgesmester kokkekunst
Bocuse d´Or
 Gold 2018
Bocuse d’Or Bronze 2019
Bocuse d´Or Gold 2020
Bocuse d´Or Bronze 2021
Forbes 30under30 2017
IMG_5091
IMG_5092
unnamed-13
IMG_5095
unnamed-15
img_5078
unnamed-20
IMG_5194
IMG_5123
IMG_5211
IMG_5136
IMG_5145
IMG_5148
IMG_5166
IMG_5311
IMG_5312
IMG_5052
IMG_5053
IMG_5059
IMG_5058
IMG_5057
IMG_5333
IMG_5334
unnamed-23
IMG_5390
Thea
Roxana
13342903_10154033173071072_5717910935913178924_n

Håvard Jonassen

Produksjonsleder
Etter flere år med nakkeplager, inn og ut fra ulike behandlere, ble jeg anbefalt denne klinikken. Jeg hadde ikke noen forventninger, men skjønte fort at her var det profesjonalitet, kunnskap og lidenskap for faget. Med denne behandlingen og kunnskapen om trening så har jeg fått en helt ny hverdag!

Fredrik Lundgren

Kokk
Etter flere år på kjøkkenet med ugunstige holdninger og bevegelser forårsaket dette smerter og låsninger i ryggen. Da fikk jeg en sterk anbefaling om og ta turen til denne klinikken. 

Her har jeg fått en dypere forståelse over problemene med ryggen og i tillegg fått gode råd og bra veiledning fra start til slutt. Resultatene overgår all forventning. Alt i alt en veldig profesjonell klinikk med stor lidenskap for faget!

Natasha Artis

Senior SCM specialist
Life changing experience. The clinic helped me to reach my ‘new’ heights in my personal and challenging goals within fitness. Not only fitness but long-standing goals with optimizing my healthy lifestyle. Personable, trustworthy, always encouraging, patient and 100% commitment. I highly recommend the clinic as a full package provider to optimizing healthy lifestyle and injure free life. 

 

Pål Fuglestad

Elektriker
Etter mange år med muskelsmerter og mage/fordøyelsesproblemer har dette endelig begynt å falle på plass. Jeg følte jeg hadde prøvd alt av behandlinger, uten effekt - helt til jeg kom hit! Når vi fikk kontroll på magen ble også muskelplagene betraktelig redusert og nå er jeg endelig i tro på en fremtid uten smerter i musklene, en mage som fungerer og en kropp i balanse! Her mister de ikke troen på deg, de gir deg ikke opp og bruker god tid til å lytte til deg og dine problemer. Alltid smil, alltid godt humør og bra fagkunnskap. Anbefales!

Bodil Iversen

Jeg har slitt med nakkesmerter i flere år. Etter få behandlinger her, samt opplæring i gode metoder for hvordan jeg kan utføre enkle teknikker selv, har jeg en mye bedre hverdag som gjør at jeg fungerer mer optimalt. Anbefales!

Helen Idland

Frisør
Som frisør er jeg avhengig av at skuldre og rygg fungerer bra i hverdagen, her får jeg den beste forebyggende/akutt behandling.
Har også fått god hjelp med kostholdsplan for mat intoleranse 
Fantastisk å få så helhetlig behandling på et sted! 

Sheriqa Douglas

Aerospace Engineering
After just one treatment, I was able to feel a  noticeable decrease in discomfort while training. 
I appreciate the Naprapat treatment and the willingness to share their knowledge and the benefits of the services they provides. I always feel their recommendations for treatment are in my best interest. I honestly can't imagine competition prep without this service! 
 

Eirik Wittenberg

Prosessoperatør / OCR- Athlete
En klinikk der de virkelig hører etter på det du kommer med av eventuelle plager. Med en lidenskap jeg ikke har opplevd på andre klinikker. Her føles det ikke som noe samlebånd, men en ekte kontakt mellom bruker og behandler. Meget fornøyd!

Anja Rossland

Butikkslakter
Jobben som butikkslakter førte med seg mye tunge løft og statisk arbeid, som ga plager med vond rygg, nakke og armer. Jeg opplevde å få en helhetlig vurdering og behandling, med god hjelp til egentrening og forebygging. Alltid imøtekommende, profesjonell og behagelig. Kjempefornøyd med at kroppen kan fungere på eit normalt vis, og at eg igjen har overskudd til ein aktiv hverdag.

Odd Geir Malterud

Maskinsjef
Jeg kontaktet klinikken etter anbefaling for hjelp med behandling for Scheuermanns sykdom. Behandling kombinert med personlig opptreningsprogram har ledet til at plagene holdes i sjakk. Nå 5 år etter går jeg her for motivasjon, gode samtaler og juling av såre muskler. Kan anbefales på det sterkeste!

Else Berit Gramstad

Har nå vært kunde i flere år. Hadde kroniske leddsmerter, fibromyalgi og kraftig hodeverk. Dette gikk tydelig ut over mitt sosiale liv. Etter at jeg startet behandling, har jeg fått en mye bedre hverdag. Kan absolutt anbefales!

Irene Holsen

Frisør
Den aller beste behandling! Her har jeg fått utrolig god hjelp både for nakkesmerter og hodeverk. Har også fått god hjelp med kosthold samt hjelp etter et ankelbrudd. Her blir kroppen sett i sin helhet. Anbefales på det varmeste!

Marlen Hovland

Frisør
En genuin interesse for å hjelpe, de er fascinerende sultne på mer kunnskap og tyngde og de deler mer enn gjerne! Jeg sitter igjen med en følelse av å bli sett og tatt på alvor. De har inspirert meg til å ta meg selv på alvor, inside and out. Anbefaler virkelig dette superteamet!
 

Hanne Nilsen Jankowski

Sykepleier
Ønsker du noen som ser deg og dine plager? Da er dette klinikken du bør oppsøke. Her tar de seg god tid til en helhetlig undersøkelse, starter opp med rask behandling og det beste er at det virker! Det har gjort underverker med min nakke. Takket være denne klinikken kan jeg fortsette i min jobb som sykepleier og fremdeles ha overskudd til ungene. Mine varmeste anbefalinger! 
 

Ella Marie Hettervik

Kennel arbeider
Anbefaler klinikken på det varmeste. De kan sitt fag, har en genuin interresse for deg som person og gjør sitt beste for at du skal føle deg bedre.

Kjell Inge Øygard

IT
Seriøs, kunnskapsrik og hyggelig naprapat som tar deg på alvor.Det er alltid trivelig å komme dit - og man føler seg ivaretatt på beste måte. For meg har det aldri vært tvil om at de virkelig ønsker å hjelpe, og de bruker derfor god tid på å lytte til hva man sier og har både erfaring og bred nok kunnskap til å gjøre de riktige tiltakene.

Eva Ravndal

Frisør
Beste naprapaten i Sandnes. Her brukes det god tid og det er masse kunnskap om trening, kosthold og livsstil. Føles bra for både kropp og sjel. Anbefales!

Linda Taranger

Intensiv sykepleier
Jeg har vært svært tilfreds med god og kunnskapsrik behandling av både meg og 2 av mine barn. Svært profesjonelt samtidig som en veldig behagelig fremtreden som skaper stor tillit. Jeg vil gi mine beste anbefalinger. 

Anne Bjørnevoll

Stundent
Her har jeg fått god hjelp med både alvorlig ryggskade og med min diagnose PCOS. Denne skapte mye trøbbel i hverdagen men etter god hjelp og guiding såer dette ikke lenger noe som plager meg. De har en egen evne til åse hele deg og tar både din fysiske og psykiske helse i betraktning ved sine vurderinger. Bryr seg genuint om faget sitt og viser dette tydelig for sine pasienter. 

Mayliz Eide

Lageransvarlig
Jeg ble henvist til operasjon av legger da det ble ment at jeg hadde alvorlig beinhinnebetennelse - etter noen behandlinger her for det som viste seg åvære veldig stramme muskler, var problemet borte. Har ogsåfått god hjelp under graviditet mtp bekken/rygg og diverse muskelsmerter. Fantastisk hyggelig og behagelig imøtekommende og god kunnskap og det de gjør.

Åse Marie Strøm

Lærer
Ekstremt dyktig i det de driver med. Jeg sliter litt med hodepine og nakkesmerter, men føler alltid det løsner godt opp etter en time her. De tar seg tid og lytter til mine problemer samt bruker god tid på benken. Anbefales! 

Silje Staff

STAS Stavanger Lufthavn Sola
Helt fantastiske personer! Jeg har snart ikke telling på hvor mange ganger de har fikset meg. De tar seg alltid god tid når jeg er innom og jeg føler meg alltid hjertelig velkommen. 
De stiller opp på utrolig kort varsel og er veldig fleksibel for å imøte komme mine etterspørsler i en hektisk hverdag. Evig takknemlig! 
 

Arjeta Ramaj

Makeup-artist og butikkmedarbeider
Jeg har hatt nakke problemer i 8-9 år og hadde aldri trodd at noe kunne ta de smertene bort - etter kun 4 behandlinger på klinikken så var smertene og plagene borte! Veldige dyktige og anbefales på det sterkeste!

Mei Lee Marshall

Global Mobility & Employee Manager og SATS instruktør
Ikke bare en dyktig coach som er ærlig og utrolig behagelig, men som ivaretar mitt beste både fysisk og psykisk mtp det som er best for å oppnå målet jeg har. Tar tilbakemeldingene mine seriøst, og sammen med den enorme kunnskapen de tilegner seg tilrettelegger de alltid for et godt samarbeid på utvikling samt behandlinger for det jeg trenger, og ønsker! Jeg kan anbefale klinikken på det sterkeste! 
 

Stig Andersen

Lærer og miljøterapeut
Her har jeg gått regelmessig i flere år. Enten det gjelder spesifikke skader eller skadeforebyggende og optimalisering av kroppslig funksjon så er de opptatt av det helhetlige aspektet. Tar seg god tid og er ikke redde for å ta i et tak når det trengs. Lidenskap for faget og for optimalisering av helse! 

Kim Rene Van der Meulen

Isolatør
Jeg hadde slitt med skulder hele livet, følte jeg hadde prøvd alt, uten effekt! For 5 år siden fikk jeg time her og bare etter en halvtime på benken var jeg som et nytt menneske. Skjeivheten og smertene som hadde vært der i flere år var nå borte. Anbefales på det sterkeste!

Thea Aksland

Jeg har vært innom mange ulike behandlere opp gjennom åra. Men har aldri møtt noen som Joakim. Den kunnskapen og erfaringen han har er det ikke mange som kan måle seg med. Jeg gikk i fra en veldig smertefull hverdag, til en mer normal hverdag med tydelig reduserte plager, noe jeg aldri trodde skulle skje. Er virkelig til å anbefale!

Roxana Sandall

Administrative assistant
Jeg er en kvinne på 45 år og som har trent hele mitt liv og jeg kan trygg si at det er “et før og et etter” med Mette som min coach. For meg er det viktig å ha tydelige mål i alle aspekter av livet, og det er langt enklere å oppnå dem, når du har en kunnskapsrik, omsorgsfull og dedikert person til å hjelpe deg på veien. Det å ha henne som min coach har gitt meg tydelige resultater i mitt liv og jeg gleder meg til å forsettelsen! 

Siw Helen Bø

Grafisk designer
Nr 1 for beinhinnebetennelse! I 13 år hadde jeg hatt smerter og måtte omskoleres fra en aktiv jobb til en sittende jobb. Jeg hadde da vært gjennom uttalige behandlinger samt operasjon, men ingenting hjalp med problemet eller reduserte smertene. Helt til jeg kom hit - nå kan jeg endelig utføre favorittaktiviteten min igjen, løping. Og nå er det kondisjonen som til slutt stopper meg, ikke smerten i leggene. Utrolig takknemlig og anbefales på det sterkeste. Finner årsaken, behandler det bort og hjelper deg og forstå slik du kan ta kontroll på kroppen selv - sitert lykkelig jogger! 

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Bli med i vårt fellesskap av kunnskapsrike og engasjerte mennesker ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Få eksklusive tilbud, tips og nyheter rett i innboksen din.

Live Better Fondet

Helse er for oss lidenskap, og viktigst av alt er helsen til vår fremtid, helsen til våre barn. Derfor vil 3% av overskuddet til Live Better klinikken overføres til Live Better Fondet, hvor investeringene går til et veldedig formål med fokus på barnehelse. Ved å støtte klinikken støtter du også barns helse og utvikling.