Personlig Trening

Tilbake

Personlig Trening

Vi brenner for trening som hjelper deg å bevege deg bedre. Trening som gjør deg sterkere, smidigere og mer funksjonell i hverdagen. Vi har alltid dette med oss når vi hjelper deg mot dine mål - uansett om du vil bli sterkere, bygge muskler, gå ned i vekt, oppnå bedre helse eller forbedre kondisjonen.

 

Treningsøkten tilpasses dine forutsetninger og nivået du er på. Med lang erfaring har vi god kunnskap om hvordan vi skal legge opp treningen, for at du skal nå dine mål på en god og effektiv måte. Vi tilbyr personlig trening for alle nivåer og aldersgrupper, gjennom både individuell oppfølging og trening for mindre grupper - som vennegjenger eller barselgrupper.

 

Treningen gjennomføres i hovedsak på Live Better Klinikken. Vi tilbyr også trening på et større treningssenter eller utendørs i nærmiljøet eller naturen.

OPPFØLGING
Vi motiverer og støtter deg på veien mot dine mål - uansett om du trener for økt mobilitet, vil bli sterkere, gå ned i vekt, oppnå bedre helse, forbedre kondisjonen eller har klare og spesifikke målsetninger innen idrett.

Vi legger opp treningstimene ut fra hvilket nivå du er på og jobber for å gjøre treningen morsom og givende, samtidig som du øker kapasiteten din. Vi starter prosessen med en grundig konsultasjon, før vi går i gang med PT-timene, for å sikre at vi kan gi deg best mulig oppfølging.
MUSKELVEKST
Elise16_2-2
Om hovedfokuset ditt er å bygge muskler, hjelper vi deg med både treningsprogram og kostholdplan som underbygger denne målsetningen. Med fokus på styrketrening og nok god næring hjelper vi deg for at du skal nå akkurat ditt mål. 
KOMME I FORM
PICTURE%20MOVEMENT
For mange vil det å utvikle en sterk, frisk og sunn kropp, bety å gå ned i fettprosent og bygger mer muskler. Om du ønsker å stramme opp, gå ned i fettprosent, komme i form til en spesiell anledning eller rett og slett ønsker å føle deg bedre, hjelper vi deg med å utvikle en plan som gjør at du kan nå dine mål på en trygg og effektiv måte.
VEKTNEDGANG
ned%20i%20fett%25
Gjennom mange års erfaring vet vi at det å slanke seg mye på kort tid, som regel ikke vil være varig. Med raske løsninger og dietter som ikke er overkommelige i lengden, er det fort gjort å falle tilbake til der man var da man startet. Og i mange tilfeller kanskje legge på seg enda mer i tiden etter endt diett. Mange har vært gjennom utallige forsøk og føler de har "prøvd alt".

For varig vektreduksjon har vi derfor sterk tro på gradvise endringer i vaner og livsstil, i det tempo som passer den enkelte. For noen vil små, helt enkle grep være nok til å begynne med, andre igjen kan være klare til å gjøre flere endringer fra start. Vi jobber sammen over tid for å skape langvarige, gode resultater og mestring.

Denne fremgangsmåten bidrar til at du over tid endrer på de mønstrene, som har gjort at du har havnet der du er i dag. Målet er å finne nye vaner du trives med, som gir deg resultatene du ønsker. Både hva gjelder helse, mestring, selvbilde og velvære.