Kopping og massasje

20 års erfaring

Tilbake

Kopping og massasje

Kopping og massasje bidrar til å løsne opp muskelspenninger, skaper bedre blodsirkulasjon og bidrar positivt til lymfesystem og bindevev. Massasje og kopping er effektivt mot stramme muskler, spenninger i kroppen og kronisk smerteproblematikk. Det kan bidra til å gjenskape balanse i områder hvor det tidligere har vært muskelspenninger og et surt indre miljø.

Vi tilpasser behandlingen etter behov, enten om ønsker en mer avslappende kopping og massasje, eller du foretrekker en dypere og hardere behandling.
KOPPING
KOPPING%20BILDE%20
Kopping er en behandlingsmetode hvor vi benytter vakum for å løse opp muskelspenninger, samt skape bedre blodsirkulasjon i områder som tidligere har vært stramme og stive. Vi bruker en form for kopping, hvor selve koppen er koblet til en kompressor. Dette for å effektivisere og optimalisere behandlingen. Kopping brukes ofte før dypere behandling, eller sammen med massasje.
MASSASJE
Massasje%20
Massasje utføres gjennom rytmisk knaing og strekking av muskler og kan dempe smerter, gjennom sin muskelavslappende og sirkulasjonsøkende virkning. Massasjebehandling reduserer muskelspenninger, stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen, regulerer hormonbalansen og reduserer stress.

En anstrengt og overbelastet muskel kan ved hjelp av massasje rehabilitere raskere. Gjennom massasjebehandling jobber vi for å minske smerten, forebygge arrvev og øke bevegelighet og blodsirkulasjonen i både muskler og bindevev.
TRIGGERPUNKTBEHANDLING
SK%20bilde%201
Et triggerpunkt er enkelt forklart en muskelknute, som oppstår grunnet en opphopning av spenninger og surt miljø i muskulaturen. Triggerpunkter kan finnes i alle muskler, og anses som en av de vanligste årsakene til muskel-og leddsmerter.  Det kan gi smerter der triggerpunktet er, men det kan også gi smerter et annet sted på kroppen (projisert smerte).  Et eksempel på dette er at triggerpunkter i hals, nakke og skulderregionen kan gi hodepine. Det er også vanlig at triggerpunkter i setet kan gi smerter ut i bena, og triggerpunkter i skulderparti kan gi smerter ut i armene.

Ved triggerpunktbehandling legger vi trykk på det stramme området og tøyer ut muskelfibrene, slik at muskelen igjen slapper av og får bedre sirkulasjon. Dette leder til mindre spenninger og smerte, økt sirkulasjon og en mer avslappet muskulatur.
MUSKELTØY
muskelt%C3%B8y
Muskeltøy er en form for tøying/stretching av muskulaturen. Denne behandlingsmetoden brukes for å normalisere muskellengden og dermed fjerne spenninger og smerte som finnes i og omkring muskelen. Dette kan bidra til å øke eller beholde bevegelighet, minske muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen.
Ved bruk av denne teknikken, kan vi skape en bedre balanse i kroppen. Dette er viktig, da en kropp i ubalanse ofte er svakere med økt sjanse for å utvikle triggerpunkter, overbelastninger og smerteproblematikk.
OM SVEIN KÅRE
002

Svein Kåre har 20 års erfaring innen kopping og massasje. Han er kjent for sitt gode humør, og har en genuin interesse for å hjelpe sine kunder. Han er svært dyktig på å løsne opp muskelspenninger, og gir gode behandlinger hvor det jobbes i dybden.