SLEEP

EAT

MOVE

FEEL

LOOK

LIVE

Better

Upgrade your life
FB
INSTA
EMAIL

VÅRE PAKKER

LIVSSTILSPAKKEN

Fra 5900 NOK

Konsultasjon på klinikken
 Helseanalyse 
 Kostholdsplan 
Treningsplan 
Livsstilsguide
Oppskriftshefte
Inbody 770 kroppsanalyse 

LIVSSTILSPAKKE ONLINE

Fra 4900 NOK

Konsultasjon online 
 Helseanalyse
Kostholdsplan 
Treningsplan
Livsstilsguide 
Oppskriftshefte 
8, 12 eller 16 ukers oppfølging

VELKOMMEN TIL LIVE BETTER LIVSSTIL

Se for deg fremtiden - med en god følelse av at kroppen fungerer på sitt mest optimale. Hodet ditt er klart, rolig, fokusert og produktivt. Du lever i en tilstand av glede, kreativitet og indre ro. Et selvbilde som vokser og en kropp som former seg slik du ønsker. Det er dette vi jobber mot gjennom vår livsstilscoaching. Målsetningen er å ta kontroll over egen helse og bli en enda bedre versjon av seg selv - med økt livskvalitet, energi og vitalitet.

Er du klar til å oppgradere ditt liv og ta kontroll over egen helse, da er denne livsstilspakken for deg.

"IT`S NOT A SHORT TERM DIET, IT`S A LONG TERM LIFESTYLE CHANGE"

 
brooke-lark-nTZOILVZuOg-unsplash

SYV NØKLER til god helse og livskvalitet

Gjennom disse syv fokusområdene jobber vi for å optimalisere helsen - søvn, bevegelse, kosthold, mindfullness, kontakt med naturen, fellesskap og en indre balanse. På veien mot økt velvære, bedre helse og livsstil, vil vi fokusere på alle disse elementene. Vi vil finne dine styrker og forbedringsområder, og legger opp en god plan for å balansere disse.
live_better

HELSEANALYSE

Ved gjennomført helseanalyse, får vi en klar og tydelig oversikt over hvordan du ligger an på de ulike kategoriene. Det gir oss et godt utgangspunkt for hva vi bør legge fokus på i din individuelle livsstilsplan. Analysen vil generere en helsescore fra 1-10. Vår målsetning fremover blir å optimalisere helsen din og denne scoren.

1. Søvn

bruce-mars-wBuPCQiweuA-unsplash
Våkne uthvilt og klar til å ta fatt på dagen
 

2. Bevegelse

Movement
Fyll din hverdag med bevegelse og aktivitet som du trives med
 

3. Kosthold

food
Sunn, naturlig og næringsrik mat som du og din kropp liker 
 

4. Sinn

Sinn
Finn din indre ro, få kontroll på stresset og håndter hverdagen på en enda mer effektiv måte 
 

5. Natur

nature%20
La naturen bli en del av ditt liv, og opplev alle gevinstene dette medfører 
 

6. Felleskap

Community
Verdsett dine gode relasjoner til venner og familie 
 

7. Indre helse

balance%20
God helse starter på molekylært nivå, ta vare på ditt indre miljø 
 
LIVSSTILSPAKKEN
MetteStenslandPT33
Når du starter din reise mot en bedre livsstil, vil du først motta en velkomstmail fra oss. Samtidig vil du få tilgang til vår online plattform og din egen kundeside hvor du vil få tilgang til både livsstilsguide og oppskriftshefte. Inne på din side vil du også ha mulighet til å utføre din egen helseanalyse. Videre vil vi ta kontakt med deg for å sette opp en avtale for konsultasjon. Basert på konsultasjonen og resultatet fra helseanalysene vil vi skape en egen livsstils-, trenings- og kostholdsplan til deg. Vi følger deg opp ukentlig i begynnelsen, slik at vi sammen kan sørge for at du kommer inn i gode rutiner og gjør tilpassninger i planen ved behov. Vi er også tilgjengelige for å svare på spørsmål gjennom hele oppfølgingsperioden gjennom vår chatfunksjon. De fleste kunder liker å komme innom på klinikken en gang per 4, 6 eller 8ènde uke for å ta en god prat på hvordan det går samt se hvilke resultater som har blitt oppnådd, for å så sette nye delmål for perioden fremover. 
LIVSSTILSPAKKEN ONLINE
stretching
Vi tilbyr også livsstilspakken med online oppfølging. Dette vil foregå på samme måte som tekst ovenfor forutenom at kommunikasjon vil da skje online (via skype, zoom, facetime eller messenger). 


 
CHILDREN

Live Better Fondet

Helse er for oss lidenskap og viktigst av alt er helsen til fremtiden vår, helsen til våre barn. Derfor vil 3% av overskuddet til Live Better klinikken overføres til Live Better Fondet, hvor investeringene går til et veldedig formål med fokus på barnehelse. Ved å støtte klinikken støtter du også barns helse og utvikling. 

REFERANSER FRA KLINIKKEN

Christian%20Andre%20Pettersen2b
"I en toppidrett hvor mange faktorer spiller stor rolle så har jeg hatt enormt stor nytte a den totale pakken. Klinikken har hatt en sentral rolle for å optimalisere formen, fleksibiliteten og hjulpet med behandlinger slik at jeg kan hevde meg i toppen på EM og VM - Stay sharp and Live your dream"

Christian Andrè Pettersen 
3 x Norgesmester kokkekunst
 Europamester kokkekunst 2018 og 2020
Bocuse d`Or Bronze 2019 og 2021
Forbes 30under30
IMG_5091

Etter flere år med nakkeplager, inn og ut fra ulike behandlere, ble jeg anbefalt denne klinikken. Jeg hadde ikke noen forventninger, men skjønte fort at her var det profesjonalitet, kunnskap og lidenskap for faget. Med denne behandlingen og kunnskapen om trening så har jeg fått en helt ny hverdag!

Håvard Jonassen - Produksjonsleder
IMG_5092

Etter flere år på kjøkkenet med ugunstige holdninger og bevegelser forårsaket dette smerter og låsninger i ryggen. Da fikk jeg en sterk anbefaling om og ta turen til denne klinikken. 

Her har jeg fått en dypere forståelse over problemene med ryggen og i tillegg fått gode råd og bra veiledning fra start til slutt. Resultatene overgår all forventning. Alt i alt en veldig profesjonell klinikk med stor lidenskap for faget!

Fredrik Lundgren - Kokk
unnamed-13

Life changing experience. The clinic helped me to reach my ‘new’ heights in my personal and challenging goals within fitness. Not only fitness but long-standing goals with optimizing my healthy lifestyle. Personable, trustworthy, always encouraging, patient and 100% commitment. I highly recommend the clinic as a full package provider to optimizing healthy lifestyle and injure free life. 

 

Natasha Artis - Senior SCM specialist
IMG_5095

Etter mange år med muskelsmerter og mage/fordøyelsesproblemer har dette endelig begynt å falle på plass. Jeg følte jeg hadde prøvd alt av behandlinger, uten effekt - helt til jeg kom hit! Når vi fikk kontroll på magen ble også muskelplagene betraktelig redusert og nå er jeg endelig i tro på en fremtid uten smerter i musklene, en mage som fungerer og en kropp i balanse! Her mister de ikke troen på deg, de gir deg ikke opp og bruker god tid til å lytte til deg og dine problemer. Alltid smil, alltid godt humør og bra fagkunnskap. Anbefales!

Pål Fuglestad - Elektriker
unnamed-15

Jeg har slitt med nakkesmerter i flere år. Etter få behandlinger her, samt opplæring i gode metoder for hvordan jeg kan utføre enkle teknikker selv, har jeg en mye bedre hverdag som gjør at jeg fungerer mer optimalt. Anbefales!

Bodil Iversen -
img_5078

Som frisør er jeg avhengig av at skuldre og rygg fungerer bra i hverdagen, her får jeg den beste forebyggende/akutt behandling.
Har også fått god hjelp med kostholdsplan for mat intoleranse 
Fantastisk å få så helhetlig behandling på et sted! 

Helen Idland - Frisør
unnamed-20

After just one treatment, I was able to feel a  noticeable decrease in discomfort while training. 
I appreciate the Naprapat treatment and the willingness to share their knowledge and the benefits of the services they provides. I always feel their recommendations for treatment are in my best interest. I honestly can't imagine competition prep without this service! 
 

Sheriqa Douglas - Aerospace Engineering
IMG_5194

En klinikk der de virkelig hører etter på det du kommer med av eventuelle plager. Med en lidenskap jeg ikke har opplevd på andre klinikker. Her føles det ikke som noe samlebånd, men en ekte kontakt mellom bruker og behandler. Meget fornøyd!

Eirik Wittenberg - Prosessoperatør / OCR- Athlete
IMG_5123

Jobben som butikkslakter førte med seg mye tunge løft og statisk arbeid, som ga plager med vond rygg, nakke og armer. Jeg opplevde å få en helhetlig vurdering og behandling, med god hjelp til egentrening og forebygging. Alltid imøtekommende, profesjonell og behagelig. Kjempefornøyd med at kroppen kan fungere på eit normalt vis, og at eg igjen har overskudd til ein aktiv hverdag.

Anja Rossland - Butikkslakter
IMG_5211

Jeg kontaktet klinikken etter anbefaling for hjelp med behandling for Scheuermanns sykdom. Behandling kombinert med personlig opptreningsprogram har ledet til at plagene holdes i sjakk. Nå 5 år etter går jeg her for motivasjon, gode samtaler og juling av såre muskler. Kan anbefales på det sterkeste!

Odd Geir Malterud - Maskinsjef
IMG_5136

Har nå vært kunde i flere år. Hadde kroniske leddsmerter, fibromyalgi og kraftig hodeverk. Dette gikk tydelig ut over mitt sosiale liv. Etter at jeg startet behandling, har jeg fått en mye bedre hverdag. Kan absolutt anbefales!

Else Berit Gramstad -
IMG_5145

Den aller beste behandling! Her har jeg fått utrolig god hjelp både for nakkesmerter og hodeverk. Har også fått god hjelp med kosthold samt hjelp etter et ankelbrudd. Her blir kroppen sett i sin helhet. Anbefales på det varmeste!

Irene Holsen - Frisør
IMG_5148

En genuin interesse for å hjelpe, de er fascinerende sultne på mer kunnskap og tyngde og de deler mer enn gjerne! Jeg sitter igjen med en følelse av å bli sett og tatt på alvor. De har inspirert meg til å ta meg selv på alvor, inside and out. Anbefaler virkelig dette superteamet!
 

Marlen Hovland - Frisør
IMG_5166

Ønsker du noen som ser deg og dine plager? Da er dette klinikken du bør oppsøke. Her tar de seg god tid til en helhetlig undersøkelse, starter opp med rask behandling og det beste er at det virker! Det har gjort underverker med min nakke. Takket være denne klinikken kan jeg fortsette i min jobb som sykepleier og fremdeles ha overskudd til ungene. Mine varmeste anbefalinger! 
 

Hanne Nilsen Jankowski - Sykepleier
IMG_5311

Anbefaler klinikken på det varmeste. De kan sitt fag, har en genuin interresse for deg som person og gjør sitt beste for at du skal føle deg bedre.

Ella Marie Hettervik - Kennel arbeider
IMG_5312

Seriøs, kunnskapsrik og hyggelig naprapat som tar deg på alvor.Det er alltid trivelig å komme dit - og man føler seg ivaretatt på beste måte. For meg har det aldri vært tvil om at de virkelig ønsker å hjelpe, og de bruker derfor god tid på å lytte til hva man sier og har både erfaring og bred nok kunnskap til å gjøre de riktige tiltakene.

Kjell Inge Øygard - IT
IMG_5052

Beste naprapaten i Sandnes. Her brukes det god tid og det er masse kunnskap om trening, kosthold og livsstil. Føles bra for både kropp og sjel. Anbefales!

Eva Ravndal - Frisør
IMG_5053

Jeg har vært svært tilfreds med god og kunnskapsrik behandling av både meg og 2 av mine barn. Svært profesjonelt samtidig som en veldig behagelig fremtreden som skaper stor tillit. Jeg vil gi mine beste anbefalinger. 

Linda Taranger - Intensiv sykepleier
IMG_5059

Her har jeg fått god hjelp med både alvorlig ryggskade og med min diagnose PCOS. Denne skapte mye trøbbel i hverdagen men etter god hjelp og guiding såer dette ikke lenger noe som plager meg. De har en egen evne til åse hele deg og tar både din fysiske og psykiske helse i betraktning ved sine vurderinger. Bryr seg genuint om faget sitt og viser dette tydelig for sine pasienter. 

Anne Bjørnevoll - Stundent
IMG_5058

Jeg ble henvist til operasjon av legger da det ble ment at jeg hadde alvorlig beinhinnebetennelse - etter noen behandlinger her for det som viste seg åvære veldig stramme muskler, var problemet borte. Har ogsåfått god hjelp under graviditet mtp bekken/rygg og diverse muskelsmerter. Fantastisk hyggelig og behagelig imøtekommende og god kunnskap og det de gjør.

Mayliz Eide - Lageransvarlig
IMG_5057

Ekstremt dyktig i det de driver med. Jeg sliter litt med hodepine og nakkesmerter, men føler alltid det løsner godt opp etter en time her. De tar seg tid og lytter til mine problemer samt bruker god tid på benken. Anbefales! 

Åse Marie Strøm - Lærer

Helt fantastiske personer! Jeg har snart ikke telling på hvor mange ganger de har fikset meg. De tar seg alltid god tid når jeg er innom og jeg føler meg alltid hjertelig velkommen. 
De stiller opp på utrolig kort varsel og er veldig fleksibel for å imøte komme mine etterspørsler i en hektisk hverdag. Evig takknemlig! 
 

Silje Staff - STAS Stavanger Lufthavn Sola
IMG_5333

Jeg har hatt nakke problemer i 8-9 år og hadde aldri trodd at noe kunne ta de smertene bort - etter kun 4 behandlinger på klinikken så var smertene og plagene borte! Veldige dyktige og anbefales på det sterkeste!

Arjeta Ramaj - Makeup-artist og butikkmedarbeider
IMG_5334

Ikke bare en dyktig coach som er ærlig og utrolig behagelig, men som ivaretar mitt beste både fysisk og psykisk mtp det som er best for å oppnå målet jeg har. Tar tilbakemeldingene mine seriøst, og sammen med den enorme kunnskapen de tilegner seg tilrettelegger de alltid for et godt samarbeid på utvikling samt behandlinger for det jeg trenger, og ønsker! Jeg kan anbefale klinikken på det sterkeste! 
 

Mei Lee Marshall - Global Mobility & Employee Manager og SATS instruktør
unnamed-23

Her har jeg gått regelmessig i flere år. Enten det gjelder spesifikke skader eller skadeforebyggende og optimalisering av kroppslig funksjon så er de opptatt av det helhetlige aspektet. Tar seg god tid og er ikke redde for å ta i et tak når det trengs. Lidenskap for faget og for optimalisering av helse! 

Stig Andersen - Lærer og miljøterapeut
IMG_5390

Jeg hadde slitt med skulder hele livet, følte jeg hadde prøvd alt, uten effekt! For 5 år siden fikk jeg time her og bare etter en halvtime på benken var jeg som et nytt menneske. Skjeivheten og smertene som hadde vært der i flere år var nå borte. Anbefales på det sterkeste!

Kim Rene Van der Meulen - Isolatør
Thea

Jeg har vært innom mange ulike behandlere opp gjennom åra. Men har aldri møtt noen som Joakim. Den kunnskapen og erfaringen han har er det ikke mange som kan måle seg med. Jeg gikk i fra en veldig smertefull hverdag, til en mer normal hverdag med tydelig reduserte plager, noe jeg aldri trodde skulle skje. Er virkelig til å anbefale!

Thea Aksland -
Roxana

Jeg er en kvinne på 45 år og som har trent hele mitt liv og jeg kan trygg si at det er “et før og et etter” med Mette som min coach. For meg er det viktig å ha tydelige mål i alle aspekter av livet, og det er langt enklere å oppnå dem, når du har en kunnskapsrik, omsorgsfull og dedikert person til å hjelpe deg på veien. Det å ha henne som min coach har gitt meg tydelige resultater i mitt liv og jeg gleder meg til å forsettelsen! 

Roxana Sandall - Administrative assistant
13342903_10154033173071072_5717910935913178924_n

Nr 1 for beinhinnebetennelse! I 13 år hadde jeg hatt smerter og måtte omskoleres fra en aktiv jobb til en sittende jobb. Jeg hadde da vært gjennom uttalige behandlinger samt operasjon, men ingenting hjalp med problemet eller reduserte smertene. Helt til jeg kom hit - nå kan jeg endelig utføre favorittaktiviteten min igjen, løping. Og nå er det kondisjonen som til slutt stopper meg, ikke smerten i leggene. Utrolig takknemlig og anbefales på det sterkeste. Finner årsaken, behandler det bort og hjelper deg og forstå slik du kan ta kontroll på kroppen selv - sitert lykkelig jogger! 

 

Siw Helen Bø - Grafisk designer
Følg oss på Facebook og Instagram
devices2b-2%20copy2-2bccc
Følg oss på sosiale medier for motivasjon og inspirasjon til et sunnere og mer aktivt liv!
face
instagram2-01-ny