Fitnesspakken

LIVE BETTER FITNESS TEAM


Vi fokuserer på å skape gode resultater gjennom et tett samarbeid og grundig oppfølging, og vi tar for oss alle aspekter som kreves for å lykkes i denne sporten. Vi følger opp deg som atlet gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Vi hjelper deg med alt fra kosthold, trening, posering, behandlinger, formsjekker, fysikkanalyse, påmelding til konkurranse, bestilling av drakt, hjelp backstage på konkurransedagen og det du skulle trenge hjelp med frem til du står på scenen. Oppfølging tiden etter konkurranser er også noe vi legger stor vekt på.

Vi ønsker å ha et tydelig fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Det betyr at vi kun tar inn et begrenset antall atleter hver sesong, slik at du skal få akkurat den oppfølgingen du trenger og betaler for. 
Elise16_2-2

HØYE KRAV OG FOKUS PÅ HELSE

Vi stiller høye krav til både oss selv og vårt produkt, og også til deg som atlet. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta frem ditt fulle potensial under din satsing, slik at vi sammen kan oppnå et så bra resultat som mulig.

Fysisk og mental helse er to svært viktige aspekter innen fitness, både med tanke på den tøffe belastningen man utsetter seg for gjennom tung trening, et til tider restiktivt kosthold og ikke minst et tidvis stort kroppsfokus. Vi har hele tiden et fokus på helse, både før, under og etter en konkurranseoppkjøring. Med vår kunnskap og erfaring, ønsker vi å gi deg den beste veiledningen slik at det blir en positiv, sunn og god opplevelse for deg.

På bakrunn av overstående, ønsker vi i utgangspunktet å jobbe med deg som atlet i minimum fem måneder før en aktuell konkurranseoppkjøring. Dette for at vi skal kunne legge et godt grunnlag, sørge for at du er på et bra sted hva gjelder å starte en oppkjøring, for at vi skal kunne kartlegge hvordan ditt system og din kropp responderer, samt lære deg som person bedre å kjenne. Vi ønsker å skape et så optimalt utgangspunkt som mulig, hvor både form, fysikk, fysiologi, mentalitet, kaloritoleranse/metabolisme og helse er på plass.

Vi er her for deg i tiden etter fullført konkurranseoppkjøring, slik at overgangen fra en livsstil med et intenst fokus på diett, trening og kropp, til en mer normal hverdag, blir så optimal som mulig. Vi har sterk tro på å gjøre dette i et kontrollert tempo, gjennom en gradvis økning av mat og en gradvis reduksjon av trening. I tillegg vil et fokus på hormonell helse og tarmhelse være viktig. Dette er alle viktige aspekter for å sikre at du sitter igjen med en god opplevelse.

FITNESSPAKKEN

KONSULTASJON

 

Vi starter samerbeidet med en grundig konsultasjon, hvor vi blant annet gjennomgår målsetning, nåværende og tidligere trening, kosthold, helse, livsstil og hverdag, treningmengde, samt utfører en fysikkanalyse og måling av kroppsammensetning. På bakgrunn av denne informasjonen, vil vi opprette en plan tilpasset akkurat deg.

 

Vi vil utforme en egen trenings- og kostholdplan, ut fra målet som er satt og den klassen/grenen vi vil satse mot. Vi vektlegger selvsagt også at det er tilpasset din livssituasjon og hverdag.

 

 

 

OPPFØLGING

 

Når din plan er klar, vil du motta denne per e-post. Du er da varmt velkommen til å stille evt spørsmål og komme med tilbakemeldinger, før vi setter i gang prosessen for fullt. Etter 4-6 uker møtes vi igjen, til første update. Der gjennomgår vi hvordan ting har gått, ser på trivsel, effekt og resultater av den nye trenings- og kostholdsplanen. Vi gjennomfører også en ny kalipermåling, inbodyanalyse, poseringsrunde og fysikkanalyse. Vi tilpasser planen etter behov og setter opp nye delmål som vil jobbes mot til neste møte. Om du har spørsmål utenom møtene, er vi selvsagt tilgjengelig for det også.

 

 

Dette er hva vi kaller en off-season periode, hvor fokuset er å utvikle fysikken i ønsket retning, samt fokusere på kosthold, trening og gode rutiner. Denne perioden kan vare i alt fra noen måneder, til flere år, helt avhengig av ditt utgangspunkt, dine ønsker og ditt mål. Vi gjennomfører vanligvis en update hver 4-8 uke, for å hele tiden sikre at fremgangen er som ønsket, at du trives og for å jevnlig kunne sette nye delmål. 

 

Når vi ser at fysikk, kaloritoleranse og helse er på plass, er vi klare for neste steg. Vanligvis starter vi selve konkurranseoppkjøringen ca. fem måneder fra konkurransen. Dette er hva vi kaller on-season. Disiplin, struktur og råskap er viktige faktorer denne perioden. Det kreves en del planlegging, målbevissthet og hard jobbing for gode resultater. At livssituasjonen og hverdagen fungerer godt, er i tillegg viktig.

 

Denne perioden krever mer av både deg som atlet, og ikke minst av oss som coacher. Tett og grundig oppfølging er viktig for oss. Gjennom disse månedene vil vi ha ukentlig oppfølging, for å hele tiden sikre at du har god fremgang i ønsket tempo. Vi vil også legge større vekt på posering og presentasjon jo nærmere vi kommer konkurransen.ONLINE OPPFØLGING

Ved online oppfølging, vil alt gjennomføres som beskrevet over, med unntak av de fysisike målingene som utføres på klinikken.

KONKURRANSE

 

Konkurransedagen er en stor dag, etter hard jobbing over lang tid. Det er denne dagen du har drømt om, visualisert og kjempet for. Det er mange forberedelser som skal gjøres, det er ofte mange sterke følelser i sving, og det er nå du endelig skal ut på scenen og prestere. Vi har sammen gjort alt vi kan for å forberede deg godt på denne dagen, slik at du kjenner deg klar og forberedt!

 

Vi reiser samlet som et team til konkurransene. Live Better Fitness er coachingtjenetsen vi tilbyr, og vi reiser sammen med og konkurrerer for regionsteamet vårt, Team City24/7. Denne helgen er vi der for deg og hjelper deg med alt du behøver, både under registrering, spraytan, tilpassing av kosthold måltid for måltid, fysikkanalyse, posering, mental forberedelse og alt annet som følger med det siste døgnet før du entrer scenen. På selve konkurransedagen er vi med deg og er tilgjengelige backstage, slik at du føler du har kontroll og kan fokusere på deg selv og dine forberedelser. Teamet er samlet backstage, og det er ofte god stemning, støtte og hjelp å få av dine teamkamerater. Etter konkurransen har vi en tradisjon på at vi går ut og spiser et godt måltid sammen, for å feire dagen.

 

I forkant av konkurransehelgen vil du også motta en plan for tiden etter konkurransen, slik at du vet hvordan du skal legge opp disse dagene for en god overgang. Vi finnes også tilgjengelig for spørsmål. Noen uker senere møtes vi for å prate om tiden som har vært, opplevelsen av konkurransen, samt evt videre planer og mål. Vi vil også oppfordre deg til igjen å ta kontakt med din fastlege, for å gjennomføre en ny blodprøve.
PRISER

Startpakke (inkl. konsultasjon, kostholdsplan og treningsprogram) - 4900kr

Oppfølging offseason per update - 1000kr

Oppfølging onseason (ukentlig oppfølging) - 2000kr i mnd

Poseringstrening 60 min - 700kr

Poseringstrening 30 min - 500kr

Ønsker du en uforpliktende samtale før du bestemmer deg for om du vil bli en del av teamet, er du hjertelig velkommen til dette. Kontakt oss gjerne via e-post for spørsmål, eller for å sette opp tid til et informasjonsmøte på vår klinikk eller via telefon.
RABATTER

Som atlet og betalende kunde i Live Better Fitness får du gode rabatter på alle behandlingstilbud på Live Better Klinikken samt på kosttilskudd hos Nordicpower.  

9774%20copy