Kyllingsalat

Kyllingsalat
Filter: 
Alle 
Detox
Frokost
Lunch
Middag
Kvelds
Snacks/Dessert
Helgekos

Kyllingsalat

Tilbake
INGREDIENDSER
150 g kyllingfilet
En neve crispy salat
Agurk
Tomat
Rødløk
Paprika

Kyllingsalat

FREMGANGSMÅTE

1

La kyllingfileten hvile i romtemperatur i 30 minutter før steking. Krydre med salt, pepper og eventuelt andre favorittkrydder.

2

Varm opp en stekepanne med litt olivenolje eller smør. Stek kyllingfileten i 1-2 minutter på hver side, og legg deretter fileten i ovnen på 180 grader. Kyllingfileten er ferdig når den når 68 grader, bruk gjerne steketermometer for å sjekke.

3

Mens kyllingfileten steker i ovnen, skjær opp salat og grønnsaker og ha alt i en skål.

Diverse topping

Toppe salaten med 1 ss olivenolje, eller varier med andre grønnsaker etter smak. Favoritter som fetaost, pinjekjerner og granateplekjerner kan også være en deilig ekstra topping.