Eximia

Tilbake

Eximia

Eximia er en høyteknologisk maskin som kombinerer flere ulike behandlingsmetoder - medisinsk laser, radiofrekvens, lymfedrenasje og bindevevsmassasje. Den er også regnet som Norges største system for helse og figurforming, uten kirurgiske inngrep.


Dette tilbudet er effektivt for reduksjon av smerter i kroppen, fettreduksjon, oppstramming, arrbehandling, økt prestasjon, velvære og restitusjon.

Smertebehandling

I vår behandling med Eximia kombinerer vi lavfrekvent laser, radiofrekvens og massasje.

Lavfrekvent laser bruker lavfrekvent lysenergi for å redusere smerter og betennelser i leddene. Det kan også bidra til økt sirkulasjon og bevegelighet, samt reduksjon av spenninger og innflammasjon i kroppen.

Vi benytter også radiofrekvens, som har vist seg å være effektivt for å lindre smerte og behandle triggerpunkter. Radiofrekvensbehandling bruker høyfrekvente radiobølger for å generere varme i de berørte områdene i kroppen, noe som kan bidra til å redusere smerte og øke blodsirkulasjonen. Det kan også føre til en reduksjon i muskelspenninger og gi økt bevegelighet.

Eximia-behandlinger gir økt velvære, og kan også være en effektiv måte å øke ytelsen og forbedre restitusjonen for dem som trener mye.