Reishi kakao med naturlige råvarer
Reishi kakao med naturlige råvarer
Reishi (Ganoderma lucidium) har vært høyt verdsatt i kinesisk folkemedisin, og ble ansett som en livseliksir som kunne gi energi til alle kroppens systemer. I dag dyrkes soppen rundt om i verden, og brukes både som mat og kosttilskudd.
Reishi er rik på antioksidanter. Matvarer rike på antioksidanter kan bidra til å redusere betennelse, og beskytte cellene mot skade forårsaket av oksidativt stress.
Tradisjonell medisin har lenge brukt reishi for å redusere stress. Den antas å ha beroligende egenskaper.
Kakaoen er perfekt å innta om kvelden.
Vi har valgt å lage reishi kakaoen uten sukker, slik at selv kan bruke søtningsmiddelet du foretrekker, og få den så søt som du ønsker å ha den. Vi anbefaler å smake den til med honning, rårørsukker eller stevia.
Tilberedning: Rør ut 1-2 skjeer kakaopulver med valgfri melk eller plantemelk og kok opp under omrøring. Smak til med lokal honning, eller annen søtning
Ingredienser: 225g råkakao, 25g reishi sopp, 1g råvanilje. Alle ingrediensene er økologiske.
Oppbevares i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.